Lej en kompressor – udlejning som giver dig fordele

kompressor udlejning – vi rådgiver dig til den bedste løsning

Har du brug for en mindre kompressor, eller er dit behov af en helt anden størrelsesorden, kan JJ Trykluft, som har til huse i Hvidovre og Slagelse, hjælpe dig på vej. Vi har alt fra den simple stempelkompressor til højteknologiske oliefrie anlæg, vi kan opfylde alle ISO 8573 klasser. Hos JJ Trykluft yder vi en høj grad af service til vores kunder, og vi kommer gerne ud til din virksomhed, så vi på bedste vis kan rådgive dig om netop dit valg af kompressor. På den måde er du sikker på at leje den kompressor, som passer optimalt til dine behov.

Lej en kompressor – der passer til dit behov

Der er stor forskel på, hvilken form for kompressor du har brug for at leje. Vi har et væld af forskellige modeller – og skulle du ligge inde med et meget specielt eller specifikt ønske, kan vi også opfylde det. Vi har mulighed for at bestille præcis den kompressor hjem, som du måtte ønske. Eksempelvis tilbyder vi også 100% oliefrie kompressor til medicinalbranchen. Den form for service vil vi nemlig gerne give vores kunder. Så er din kompressor ude af drift, og ønsker du at opretholde produktionen, skal du tage fat i os. Vi finder hurtigt en løsning.

Du får en verden af fordele

Hos JJ Trykluft ønsker vi at bibringe en høj grad af gennemsigtighed. Det betyder, at du aldrig skal være i tvivl om, hvilke betingelser der gælder for udlejning af kompressorer. Det betyder, at vi er meget opmærksomme på at informere vores kunder om priserne på udlejning af kompressorer samt gøre dem opmærksom på de fordele, de opnår, når de gør forretning med os. Disse er blandt andet.

●     Du får altid gratis rådgivning

●     Vi har ombytningsservice

●     Du kan altid kontakte os, da vi har døgnvagt

●     Du får gratis support, så du kan få det optimale ud kompressoren

Husk i øvrigt også på, at leje af kompressor betyder, at du slipper for uforudsete udgifter, og at du naturligvis ikke skal betale for eventuel reparation af den lejede kompressor.

Hvad koster det at leje en kompressor?

Hvis din kompressor går i stykker, handler det om hurtigt at minimere nedetiden. Du kan leje forskellige kompressorer hos os.

Priser ved leje 

DAGSLEJE Første dag Efterfølgende pr. dag
0-11kw kompressor 400 kr. 200 kr.
11-22kw kompressor 500 kr. 400 kr.
Køletørrer i alle størrelser 100 kr. 100 kr.

 

Priserne gælder fabriksnye on/off eller frikvensregulerede Atlas Copco kompressorer

MÅNEDSLEJE Pr. måned (minimum 12 måneders leje)
0-11kw kompressor 1950 kr.
11-22kw kompressor 2950 kr.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Hvad end dit behov er stort eller småt, kan JJ Trykluft hjælpe dig. Vores prispolitik er gennemsigtig, ligesom vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde det rette udstyr. Vi er ikke tvunget til at udleje et bestemt mærke, og derfor er vores rådgivning fuldstændig uvildig, hvilket er det bedste udgangspunkt for dig som kunde.

Montering til fast pris eller på timebasis.

Hvis lejeren vælger at montere selv, skal installationen godkendes af jjTrykluft ApS.

FORDELE VED AT LEJE DIN KOMPRESSOR

Døgnservice

Ombytningsservice

Gratis support

Gratis rådgivning

Gratis service og reparation

kompressor udlejning, leje af kompressor, udlejning af kompressor, leje af trykluftkompressor

Bliv ringet op


Dit navn (skal udfyldes)

Telefon

Din e-mail (skal udfyldes)