Skruekompressor

Bliv ringet op


Dit navn (skal udfyldes)

Telefon

Din e-mail (skal udfyldes)

jjTrykluft ApS har specialiseret sig i salg, reparation og service af skruekompressorer til industriel brug. Vi har gjort det muligt at købe en funktionel og miljøvenlig skruekompressor, hvor der bl.a. tages højde for økonomi, kvalitet og miljø.

Forhandler af skruekompressorer – Find den ideelle skruekompressor

Vi er forhandler af skruekompressorer i enestående kvalitet. Der er udelukkende tale om kvalitetsmaskiner, som gør det muligt at reducere serviceomkostninger og tage hensyn til miljøet. Vi hjælper vores kunder med at finde den ideelle skruekompressor, hvor vi selvfølgelig drager nytte af vores viden og erfaring inden for branchen.

Vi forhandler både brugte og nye skruekompressorer. Vi kan f.eks. lave en god pris på en oliesmurt frekvensreguleret skruekompressor, som er en effektiv maskine, der kan bruges i mange forskellige anledninger.

Det specielle ved en skruekompressor er, at den er bygget op med skrueformede rotorelementer, som under drift roterer mod hinanden. Skruekompressoren kræver kun minimal vedligeholdelse, da rotorerne i maskinen ikke rører hinanden. En skruekompressor er desuden kendt for sine høje omdrejningstal.

Skruekompressor – Reparation, service og eftersyn

jjTrykluft ApS har ikke blot valgt at sælge skruekompressorer. Vi tilbyder også reparation, service og eftersyn, hvor vi kører ud til din virksomhed med vores udstyr. Vi er dygtige til at fejlfindskruekompressore maskiner (bl.a. skruekompressorer), ligesom vi er dygtige til at finde løsninger på tilstedeværende problemer.

Søger du en eller flere af vores ydelser, kan du altid ringe eller skrive til os. Vi lever og ånder for at servicere vores kunder, hvorfor vi bl.a. tilbyder vagtudkald i weekender og på helligdage. Vi tilbyder såvel levering som afhentning af skruekompressorer, hvor vi tilgodeser den enkelte kundes behov.

På vores hjemmeside kan du også finde billeder og priser, hvor du kan blive klogere på, hvad vi kan, og hvilket niveau vores priser ligger på. Søger du et samlet tilbud på de ydelser, du efterspørger, kan vi også hjælpe med det. Send blot en mail eller ring os op.

Læs mere om jj Trykluft ApS speciale områder indenfor:

Vi hjælper dig. Kontakt os i dag!

 

Søger du gode kompressor tilbud?